Wednesday 17 April 2013

Ontspan in een relax zetel van Zitmaxx Wonen

Tegenwoordig hebben de meeste mensen een drukke levensstijl. Vaak worden een carrière en een druk gezinsleven met elkaar gecombineerd. Dit zorgt ervoor dat we aan het eind van de dag behoefte hebben aan ontspanning. Een moment om tot rust te komen en de chaos van die dag helemaal achter ons te laten.
Een comfortabel zitmeubel is daarom een must. Voor wie echt optimaal wil ontspannen, biedt een relax zetel uitkomst. Deze is namelijk uitgerust met diverse relaxfuncties zoals een verstelbare rugleuning en een uitklapbare voetenbank. U kunt er voor kiezen deze functies handmatig of elektrisch te bedienen. Bij woonwinkel Zitmaxx Wonen in Ter Aar heeft u keuze uit enorm veel modellen, uitvoeringen, stof- en leersoorten. U kunt dus altijd een zetel vinden, passend bij uw woonstijl. Heeft u specifieke wensen of bent u op zoek naar een zetel op maat? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Vraag de verkoopmedewerkers in de showroom naar de uitgebreide mogelijkheden op het gebied van maatwerk.
Salon Calida
Lijkt het u niet heerlijk dat wanneer u na een lange werkdag thuiskomt, u plaats kunt nemen in een relax zetel en u middels een druk op de knop de rugleuning achterover klapt en waarmee u net zo eenvoudig een voetenbank tevoorschijn tovert? Wat een comfort! Breng daarom eens een bezoek aan de showroom van Zitmaxx Wonen. Deze sfeervolle woonwinkel in de plaats Ter Aar in Nederland heeft een zeer grote showroom waar u zeer veel relaxzetels treft. U kunt er uitgebreid proefzitten en zo zelf ervaren hoe aangenaam het zitcomfort is.
Uiteraard kunt u de collectie meubelen en zetels ook online bekijken en kunt u via de Zitmaxx Wonen website ook online bestellingen plaatsen. Het bestelsysteem werkt zeer eenvoudig. Tevens kunt u  ervoor kiezen uw aankoop thuis te laten bezorgen. Kortom, kies voor comfort van Zitmaxx Wonen!

bezoek onze blog 

No comments:

Post a Comment