Wednesday 17 April 2013

Zetels, voordelig en passend bij uw woonstijl bij Zitmaxx Wonen

Echt comfortabel zitten doet u in een zetel van Zitmaxx Wonen. Bent u er al eens geweest? In deze gezellige meubelzaak kunt u terecht voor het samenstellen van een compleet nieuw interieur. In de grote en uiterst sfeervolle showroom in Ter Aar staat een zeer brede collectie meubels en zetels opgesteld. Of u nu opzoek bent naar een zitoplossing met een design uitstraling, een klassiek model, of een modern zitmeubel, er is altijd een exemplaar verkrijgbaar, precies passend bij uw stijl, wensen en budget. 


salons-carlos-quinto-restaurant-gent-3(p restaurant,5738)(c 0)
Kiest u voor een uitvoering in een warme stofsoort of bent u juist op zoek naar een zitmeubel in mooi leder? Want wat uw woonstijl ook is en waar uw voorkeur ook naar uitgaat, iedere gewenste soort bekleding, kleur en print is er verkrijgbaar. In de showroom maar ook online kunt u de stalen op uw gemak bekijken. Uiteraard kunnen de Zitmaxx Wonen medewerkers u meer vertellen over de eigenschappen van de bekleding. Er zijn diverse reinigings- en onderhoudsproducten verkrijgbaar. Vraag de verkoopmedewerkers naar welk product past bij de door u uitgekozen bekleding en hoe u deze producten dient te gebruiken.
Tevens is er volop keus uit afmetingen en poten. Zo kunt u de zetels compleet afstemmen op uw wensen. Kiest u voor strakke RVS poten, of passen sierlijke pootjes beter bij uw woonstijl? Er zijn ook modellen met bijpassende poufs verkrijgbaar. U kunt er heerlijk uw benen op leggen en het oogt ook nog eens fraai.
En niet alleen de uitgebreide collectie meubelen is het brengen van een bezoek aan de showroom meer dan waard, ook de prijzen zijn er zeer aantrekkelijk. Er zijn ook diverse outlet modellen verkrijgbaar. Deze zijn nog goedkoper en kunnen vaak al direct mee naar huis worden genomen! Kortom, met de zitmeubelen van Zitmaxx Wonen zit u niet alleen comfortabel, maar ook nog eens voordelig!

bezoek onze blog 

No comments:

Post a Comment